Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد بالای کارمندان فدراسیون دوچرخه سواری و پرداخت حقوق این کارمندان به یک معضل جدی برای سرپرست این فدراسیون تبدیل شده است. رسول هاشم کندی سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری در باره تعداد بالای کارمندان فدراسیون که به یک معضل تبدیل شده است، بیان کرد: تعداد کارمندان فدراسیون بالای ۳۰ نفر است که این مسئله باعث شده بخش زیادی از بودجه فدراسیون صرف هزینه های  جاری شود در حالی که باید یک نسبتی بین بودجه فدراسوین و هزینه های جاری وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون می‌توانم بگویم ۸۰درصد بودجه فدراسیون در این سال ها صرف پرداخت حقوق این کارمندان شده است.

 او ادامه داد: اگر تعداد بالای کارمندان تنها مربوط به یک سال و یا دو سال بود بحثی نبود اما فدراسیون را در یک بازه زمانی طولانی ۸ تا ۱۰ ساله با این تعداد بالای کارمندان اداره کرده اند و پولی که باید صرف زیر ساخت ها و خود رشته می شده است برای هزینه های جاری صرف شده و همین مسائل باعث می شود که فدراسیون ورشکسته شود.

هاشم کندی در پاسخ به این پرسش که  فدراسیون با چند کارمند می تواندکارها را پیش ببرد و قرار نیست تعداد را کم کند؟ تاکید کرد: به نظر من نهایت با ۱۰ کامند کارها پیش می رود. کم کردن تعداد کارمندان هم زمان بر است و به هر حال ایجاد حق شده است.

او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه  یعنی در حال حاضر تعداد کارمندان فدراسیون از تعداد ورزشکاران شاخص بیشتر است؟ گفت: قطعا به این صورت است. فدراسیون را  با بیش از ۳۰ کارمند و کمتر از ۱۰ ورزشکار شاخص و مدال آور تحویل داده اند.

 انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری كميته ملي المپيك وزارت ورزش و جوانان کارمندان فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲